ZGODOVINA

November - 2023
Okrasitev avle zdravstvenega doma v znamenju MOVEMBRA - mesec ozaveščanja raka pri moških. Zahvala gre podjetju Partylama, ki nam je pomagala pri dekoraciji z baloni.
November - 2023
Oktober - 2023
S strani Mladinskega centra Dravograd smo bili povabljeni na sodelovanje na dogodku Zlata jesen, kjer smo vsa informirala o zdravem načinu življenja ter skupaj pripravljali smoothije na kolesu.
Oktober - 2023
September - 2023
V sodelovanju z NIJZ OE Ravne na Koroškem, ZVC Ravne na Koroškem, CKZ Koroška ZD Slovenj Gradec in CKZ Radlje ob Dravi smo v septembru združili moči ter pripravili dogodek Uršljarija, kjer smo po profilih pripravili različne stojnice in aktivnosti. Zahvaljujemo se našim donatorjem Pharmagea, Superskin, Farma Derma, Zavarovalnica Triglav, Kmetija Pehar in Krka, ki so velikodušno prispevali vzorčke.
September - 2023
Junij - 2023
Sodelovali smo pri že tradicionalnem dogodku Tek na skalo. Lahko ste se nam pridružili na testu stopanja, si izmerili vrednosti krvnega sladkorja in krvnega tlaku ali se le preprosto posvetovali iz področja prehrane, telesne aktivnosti in splošno zdravega življenjskega sloga.
Junij - 2023
Junij - 2023
Zaposlili smo kader iz področja prehrane in gibanja. Pridobili smo tudi nove prostore (prostore stare zobne tehnike), ki so na novo urejeni. Stari prostor je v načrtu za ureditev v manjšo telovadnico. Pripravili smo tudi prve zloženke, na katerih lahko najdete več informacij o našem delovanju ter naše kontaktne podatke.
Junij - 2023
Maj - 2023
Uspešno smo s pohodom na grad Dravograd ter krajšimi vajami za razgibavanje in druženjem zaključili še zadnje delavnice hujšanja v sodelovanju s CKZ Koroška ZD Slovenj Gradec.
Maj - 2023
2023
V začetku leta 2023 smo postali samostojna enota Centra za krepitev zdravja Koroška ZD Dravograd.
2023
2018
enter za krepitev zdravja na Koroškem je začel delovati leta 2018 v sodelovanju z Zdravstvenim domom Slovenj Gradec. Kot konzorcij smo v sodelovanju izvajali delavnice. Zaposlili smo tudi prvo diplomirano medicinsko sestro za izvajanje delavnic CKZ.
2018
Accessibility